Igår la vi markduk och sand i grusgången. Så nästa steg är att lägga dit markstenarna utefter kanterna. Jag ber om ursäkt för den fantastiska röran som nu infinner sig på vår altan för tillfället ;)

Classes framben var fortfarande svullet igår men mycket bättre än dagen innan. Så vi kylde mer med slangen, skrittade en sväng och kylde igen. Efter den proceduren var svullnaden nästan helt borta :) Imorse kunde man bara ana en liten svullnad.

Nu har jag varit ute i stallet och gjort morgonbestyren, kopplat och packat släpet och ställt iordning för att åka iväg till veterinären om några timmar. Vi hoppas på goda besked och att vi kan fortsätta igångsättningen.
 
 

29 maj 2017

Flugskydd

Häst

Högst upp på Classes önskelista just nu är ett nytt flugtäcke. Hans gamla börjar bli trasor och passformen har aldrig varit riktigt bra. Han har sen i vintras fått en "tryckskada" på manken av BoT-täcket tyvärr så vill absolut inte ha något som glider bak på honom igen... 
 
Igår red vi ett lösgörande pass på banan och han kändes kanonbra. Idag var planen att rida en sväng i skogen men han hade slagit sig på ena framkotan så han var svullen och varm så det blev ändrade planer. Kylde med vattenslangen, skrittade en kort sväng och kylde sedan igen. Olyckskorpen 💕 

Jag som alltid säger att vi ska ta ett projekt i taget står här nu med en uppgrävd gräsmatta framför bron där vi ska lägga grusgången, en baksida som ser ut som ett bombnedslag där några stubbar grävts upp, en halvbyggd och halvt inglasad altan och en fasad som börjat skrapas. Och mitt i allt kommer gruslass, spånlass, hästar ska ridas och tas om hand och så vidare. Haha, tur att vi nu tar en paus från eländet och åker söderut nu. 

Hoppas ni får en fin helg!