24 oktober 2016

Träningar på gång

Häst

C och jag håller på att sättas igång för fullt och med det kommer träningssuget. Jag försöker dra ihop lite träningar på klubben det är lite meckigt men det blir oftast av de ggr AnnaLena kommer. Men tyvärr kommer hon bara en gång i månaden och det blir lite långt i mellan tycker jag. Hade varit skönt med lite mer kontinuitet.

Men AnnaLena är inbokad i mitten av november och sen ska vi rida för Lena Unneby helgen innan när hon passerar oss för att hålla träningar i Dorotea. Det gäller till att knepa och knopa en del här i inlandet för att få till det. Men man får inte ge sig även fast lusten till det är nära många gånge

24 oktober 2016

Måndagmorgon

Allmänt

Väckarklockan ringde kl 3:45 (zzz) imorse för jag följer Henke till Umeå och NUS idag. Han ska operera sin axel och jag skjutsar hem honom. Sen tänkte jag passa på att göra lite ärenden också medan jag väntar på att han opereras men nu sitter jag bara och väntar på att affärerna ska öppna. Tänk om alla affärer var som Jula och öppnade kl 7 :P

Helgen har varit bra. Fredag-lördag var vi i Strömsund och på dop. Sen har det varit gårdsfix och jag har passat på att ta hjälp av Henke att bära bort saker eftersom han inte får använda armen nu på ngr veckor.

Sen har våran tvättmaskin pajat :(. Svindrygt för nu har vi världens tvättberg, men förhoppningsvis kommer den nya maskinen i veckan. Jag var först lite bitter över att den gick sönder men sen när vi insåg att den var nästan 20 bast så hade den faktiskt all rätt att ge upp ;)

17 oktober 2016

Winterwanties

Häst

 
Schabrak från Kingsland. 
Fodrade ridbyxor med grip från Spooks
Ridhjälm med leather look från Charles Owen
 
Teddyfodrade skydd och boots från Hööks 
Parkas från Ariat 
Strumpor i ullmix från Kingsland 
Fleecetäcke från Schockemöhle 
 
 
 Stallbandage i ull från Eskadron