(null)

(null)
Mycket bebisbilder just nu 😉

I söndags följde jag och bebben med Henke till Östersund för att kolla på/köpa en bil. Vi har ju haft två väldigt fina bilar men nu när vi blir fattiga småbarnsföräldrar så sålde Henke sin bil och köper därför en lite billigare. På vägen dit i af började jag känna mig febrig och mycket riktigt hade jag en begynnande bröstinflammation, IGEN. Alltså andra bröstinflammationen på två veckor... Straffet för att man har en bebis som sover alldeles för bra på nätterna. 
 
Så det var bara och attackamma varannan timme på det onda bröstet. Satt återigen och grät vid amningarna för det gjorde så himla ont. Sen kollade Henke på bilen och jag och bebben tog Volvon hem. Mådde räv så i Hammerdal stannade vi och köpte Ipren och efter bara en liten stund kändes det mycket bättre. Men jag längtade  hem till min pump och värmekudden... Hemma igen hade jag 39 graders feber, och jag som skulle röntgas dagen efter och med feber får man inte det. 
 
Hursomhelst vaknade jag igår feberfri, men fortfarande med ont och alldeles illrött bröst. Ammar alt pumpar varannan timme slaviskt för att få bort det onda. Jag kunde iaf åka på magnetröntgen och det gick bra. Nu är det bara att invänta samtal från läkaren och höra om jag har bäckenförträngning eller inte. 
 
Idag är planen att (förutom alla rutiner med bebben såklart) tömköra Classe. Skruvade på tåbrodden bak (han hade redan traktbrodd runt om) igårkväll för de varnade för 8 cm snö idag och jag vill inte ha en glidande Classe i hagen. Men nu såg jag att de ändrat prognosen till 6 mm snö. Nåja de ska ju hur eller hur på plats någon gång. Han får ha bootsen i hagen just nu så inte lilla olycksfågeln trampar sig. 

18 oktober 2018

Babygym

AllmäntHej hej. 
Det gick jättebra för mig och bebben i tisdags att åka upp till Åsele själva. Han sov i bilen, vi plockade upp Henke innan läkarundersökningen för bärhjälp och bebben var lite grinig under själva läkarundersökningen (läkaren tyckte dock att han var snäll och duktig) och sen så vågade vi oss till och med ta med honom på lunch ute (är så rädd att han ska grina/skrika offentligt).  
 
Innan jag fick barn ville jag inte att barnet skulle bli en stafettpinne mellan mig och Henke och jag ville att han skulle kunna tas med på allt och inte alltid vara hemma. Nu har vi inte haft honom så länge och han är ju så liten, men vi har redan inlett en stafett och märkt hur mycket enklare det är att lämna honom hemma än att bylta på honom kläder och ta med honom. Det ska det bli ändring på! 
 
Igår fick han ett jättefint bebygym av mina föräldrar och han tyckte att det var jätteroligt. Han älskar lilla spegeln och att titta på sig själv. Sen så är han grymt duktig när han ligger på magen och orkar balansera upp huvudet i typ 10 sekunder åt gången. 
  (null) (null)
Idag har vi gått den dagliga promenaden, tvättat, tränat i babygymmet och jag har gjort några övningar från MammaMage appen medan bebben sovit. Nu tittar jag på tredje säsongen av Outlander för andra gången. Såg att premiären för säsong 4 är den 5 november så måste uppdatera mig innan dess :) 
16 oktober 2018

Tisdag

Allmänt Häst

 
Idag ska jag och bebben åka bil själva för första gången. Nervöst! Han ska på läkarundersökning och väga och mätas på BVC. Som tur är (för oss) är pappa sjukskriven så han kan hjälpa mig att lyfta babyskyddet ut i bilen, då jag fortfarande inte får lyfta tyngre än bebben. Men om en vecka kan jag successivt börja lyfta tyngre igen. Ska bli skönt att bli mer självständig igen och slippa be om hjälp hela tiden 😊
 
Igårkväll hängde jag i stallet, Classe tömkördes och pysslades om. Han ser så fin ut och jag ser verkligen fram emot att få rida igen. Jag ska föresten prova ge honom linfröolja mot kliandet. Eftersom jag inte kan förstå grundorsaken till kliandet provar jag det här för att lindra för honom.