Vaknade vid 1 i natt av att rummet lystes upp av en rejäl blixt och att regnet slog som spön mot fönstren. Vi klädde oss och tog in hästarna. Shettisen var lugn och torr för han stod inne i vindskyddet, C var också rätt lugn men stod ute i regnet och han blev nöjd av att komma in. 
 
Idag longerade jag C över bommar. Han jobbade på bra även fast luftfuktigheten ligger på typ 100%. Nu kollar jag upp varifrån jag ska beställa balar med kutterspån. Någon som har tips? Jag vill kunna få det hemlevererat. 
 
 
Hejsan, 
 
Igår var vi till Junsele på djurparken med Elsa. Sen hängde jag i soffan framför serier tills på kvällen då jag tog C ut på en tur med galoppintervaller. Det var lite jobbigt för ryggen att stå länge i tvåpunktsits men annars gick det väldigt bra. Det är skönt att röra på sig :) Men nu börjar jag fundera på hur lång tid efter förlossningen man ska vänta med att rida. Någon som har erfarenheter? Berätta gärna i så fall. På 1177 rekommenderar man att vänta i 3 månader. Känns aslänge! Andra säger att man ska vänta till efterkontrollen. Medan vissa verkar vara uppe i sadeln efter redan 2 veckor. Det känns spontant lite tidigt och jag vill inte riskera komplikationer bara för att snabbt komma upp i sadeln igen. Så bråttom har jag inte. 
De senaste dagarna har gått i ett. Vi städar och rensar i förråden på övervåningen i vårt hus, vi har haft skadade hästar på besök, getterna har fått ny beteshage, hovis var på genomresa så passade på att få på C nya framskor då han fått såna hovsprickor av sidokapporna, Agnes och Malte har åkt tillbaka till Ramsele, vi har bjudit över folk på middag, Kissan som varit borta i över en vecka har kommit hem och igår kom några vänner förbi och surrade fram till sent på kvällen. 
 
Idag har jag, mamma och syrran rensat ett förråd och packat släpvagnen för att åka till ÅVC imorgon. Sedan har jag roat mig med att flytta C till en ny beteshage och tagit bort den gamla. Vi kommer att gräva jordvärmen i den. Men innan vi drar igång ska vi såklart lämna in en anmälan till kommunens miljökontor. Måste bara få någon i grannkommunen att handlägga det ärendet då det annars är jag som gör det :P 
 
Henke har jour idag så jag ska rida C ikväll efter middagen då det blivit lite svalare ute. Vi fick en del regn i natt vilket var mer än välkommet. Det får gärna komma massa massa mera. Men imorgon när Henke kommit hem igen ska han få putsa ner den nysådda lägdan som efter många om och men äntligen börjat växa lite.