Den här bilden la jag ut på Instagram för 10 veckor sedan, imorse när jag gick ut till hästarna låg gula löv på gräsmattan. Sommaren är sannerligen kort...
 
Meen jag gråter inte för det. Nästa vecka chillar vi i solen och så tycker jag hösten är fantastisk den med!

28 juli 2015

Sneaky

Gården

Igår var vi och hämtade hem golvbräderna som var där nya badrummet är. De har hyvlats och oj vad fina de blev. Nu ska vi klura ut hur vi ska gå vidare med dem och var vi ska ha det. Tanken har varit att Henke ska svetsa ett underrede så vi kan ha det som bord i tv-rummet. 
 
 
Bjuder på en dålig mobilbild från badrummet. Fixet tog slut igen och det var bara några få plattor kvar :(

26 juli 2015

Internetshopping

Allmänt


Vi har tillbringat större delen av dagen inne eftersom regnet öser ned. Så det blev en soffdag framför serier, hämtat inspiration till kommande projekt och det farligaste av allt - shopping. Det är alldeles för enkelt att handla på nätet, haha. Men vi behövde nya sängkläder och kuddar och sen så var det ju den där toalettstolen... Jomen vi har faktiskt bakat knäckebröd också. Jag har dragit mig lite för det eftersom jag fått för mig att det ska vara svårt, men det var det inte alls. Blanda ihop grejerna och in i ugnen i två omgångar, plätt lätt!
 
Nu är min semestervecka slut och imorgon börjar både jag och Henke att jobba igen. Jag jobbar ju bara en vecka och är ledig igen sedan i två veckor men Henke den stackaren har ju varit ledig tre veckor nu. Nåja, känns rätt bra att jobba faktiskt när man kollar väderleksrapporten. Vi har mest projekt ute och vill inte påbörja något nytt inne (annat än badrummet som pappa chefar i) så såna här regndagar blir lite överflödiga om det blir flera i rad. Någon går ju bra för slappa är ju inte fy skam det heller :)