31 januari 2018

Oh my

Häst

Det är mycket spännande att sälja häst måste jag säga. Den här processen har gjort mig lite rädd för hästmänniskor faktiskt. Haha! Och processen har bara börjat 🙈 Men de flesta är faktiskt väldigt bra som ringer, men några har verkligen stuckit ut och jag känner bara HJÄLP! 
 
Det är så himla många som hör av sig så jag har fått börja backa mot alla "nya" för att avvakta hur provridningarna som är inbokade går. 
 
Ikväll ska vi ta bort stygnen på Donna och så ska vi åka iväg till ridhuset tillsammans med Ida och Gulis. 
 
Classe hade igår trampat sig rätt ordentligt på ena ballen fram (trots boots som han först behagat att plocka av sig). 
 

28 januari 2018

Söndagslunk

Allmänt

Idag, eller hela helgen egentligen, har varit lugn. Har plockat, tvättat och röjt lite hemma, hängt i stallet och ridit Donna. Skrittade ut på Donna idag tillsammans med Ida och Gulis och hon fick en stor guldstjärna för dagens uppförande. Två månaders vila och två pass på banan och hon är helcool ute, skrittar bara på :)) 
 
Nu ska vi hem till mina föräldrar och fira mamma som fyller år imorgon. 
 
 

27 januari 2018

Helg :D

Häst

 
Det är kanonhärligt ute idag så jag ska snart klä på mig för att motionera Donna. Jag longerade henne bara igår men idag ska jag rida henne. Det gick bra att ha tränset på henne trots stygnen och såret läker fint. Det blir spännande att visa henne nästa helg :) De som ska kika på henne åker ända från Stockholm(!) så det är inte bara vi norrlänningar som är galna och åker land och rike för att kolla på hästar ;)