30 juni 2015

Hinder

Gården Häst

I helgen när vi iväg och hämtade hem ett lass med ved (det tar aldrig slut) hämtade vi hem sex nya bommar också. Ska visa senare hur vi gör. Men när de är klara iaf har vi tolv bommar vilket jag tror är tillräckligt för oss ett tag. Jag har också köpt virke för fyra hinderstöd som Henke ska svetsa fötter och skållor till.  
 
Just nu har jag bara två hinderstöd och ca 10 sockerbitar som jag fått låna av en vän. det funkar man det är som spännande att bygga hinder av sockerbitar när Henke ibland fått hålla i hindret så det inte ska tippa ;) 
Bilderna är från bommarna vi gjorde förra året. 
 
 

30 juni 2015

Sparkad

Allmänt

Godmorgon. idag är jag hemma från jobbet och ligger i sängen med ena benet högt. C sparkade mig igår vilket gjort att jag fått en rejäl lårkaka. Nu får ni inte få dåliga tankar om C, det berodde på att han var superiirriterad på all knott och sprang som en galning i hagen redan innan klockan sex (han var helt täckt av ohyran:() och när jag skulle ta in honom och skulle stänga grinden bakom honom åkte ena bakbenet ut efter insekterna och där stod jag... 
 
Nåja så länge jag ligger ned går det fint, annars spränger det rätt bra. Det jobbiga är att man blir helt handlingsförlamad och inte kan göra något. Får väl se om jag överlever en hel dag i sängen. 
 

28 juni 2015

Tre veckor

Allmänt

 
Nu är det "bara" tre veckor kvar tills jag går på semester. Henke går redan om en vecka vilket känns super tråkigt för mig. Hur ska jag liksom orka upp på mornarna när han kommer ligga kvar i sängen? En annan tråkig sak är att vi bara har en gemensam semestervecka här hemma.. Saker på mitt jobb strulade till det så det fick bli såhär. Nästa år SKA jag ta fyra veckors sammanhängande semester tillsammans med min sambo. I år blir det så hattigt när jag är ledig en vecka, jobbar en vecka och är sedan ledig två veckor, är ledig igen i höst också när vi åker till Kina. Nåväl jag ska väl vara glad att jag får vara ledig överhuvudtaget :)