30 december 2014

Kina

Allmänt


I oktober är planen att åka till Kina med familjen. Vi kommer att åka med Temaresor så det blir en rundresa tillsammans med guide. Turen kommer att ta oss till de mest berömda höjdpunkterna i Kina med bland annat besök på kinesiska muren. Känns spännande :)
 

30 december 2014

Slutspurten av 2014

Allmänt

 
Idag är det näst sista dagen på året. Jag har jobbat förmiddagen och ska nu ut med C för första gången på typ en vecka. Kan bli spännande :) Vi har promenerat några gånger och longerat ett kort pass, men annars har han stått. Hoppträningen i helgen blev inställd vilket var lite tur i oturen när C gått så lite senaste veckan. 

28 december 2014

28 december

Allmänt

 
Ligger bänkad i sängen för att orka kliva upp kl fem imorgonbitti. Ska jobba igen och det känns faktiskt skönt. Man blir som mätt efter ett tag på att bara ligga inne och läsa böcker och se på TV. Finns inte så många alternativ när det är så kallt tyvärr.
 
Kissan har börjat löpa och hon bara skriker och ålar sig stackaren. Tänk om vi människor fungerade likadant? Skumt hur starka vissa beteenden är. Men vi ska hålla ut i några månader och om vi hittar någon manlig kandiat till henne blir det kattungar till sommaren och sedan ska hon steriliseras.