26 september 2016

Måndag

Allmänt

Godmorgon! Den här helgen har gått fort men den har varit himla bra. I fredags åkte jag och pappa till Ö-vik och provkörde några bilar. Den jag tänkt köpa kändes inte helt 100 så därför åkte vi till en annan firma och provade några likadana till. Har lite att fundera på, det är mycket pengar och då ska allt kännas helt rätt! Men jag har ingen panik med en ny bil så jag kan invänta tills den perfekta dyker upp :) 
 
I lördags hade vi årets sista hopptävling på ridklubben och även sista tävlingen för mig som tävlingsansvarig. Ska för tusonde gången dra ned på ideellt arbete ;) Haha får se hur det går denna gång... På kvällen firade vi min vän Jossan som fyllt trettio och det blev en sen och rolig kväll. 
 
Igår mådde man väl mer eller mindre som man förtjänade, vi jobbade på lite smått här hemma men hann ta det ganska lugnt också. Jag och C följde med Linn och Fedra på en skrittur i skogen, kanonmysigt och jag som inte suttit i sadeln på två veckor kände mig ganska ringrostig. 

23 september 2016

Lök

Allmänt

Vi fick en bra skörd med lök. Kommer lätt sätta lök nästa år också, men då blir det både gullök och vitlök :) 
 
Godmorgon btw. Idag ska jag äntligen jobba igen men det blir inte en heldag för i eftermiddag ska jag iväg på äventyr. Berättar mer sen. Hoppas ni får en fin dag :) 

21 september 2016

Ridbanan

Allmänt Gården Häst

I sommar har vi ordnat med underlaget på ridbanan. Vi har tagit bort en del sand och fått salta. Vi skulle behöva salta mera för nu dammar den igen och sen skulle jag vilja ha den lite hårdare eller fastare utan att den ska bli stum. Det är svårt Att få den bra, men den är helt klart bättre nu än tidigare. Sen så fick vi kortis i en kabel till lamporna i somras så vi inväntar nya lampor för alla gick sönder då :( För såklart märker man inte sånt förrän det är dags att använda dem :/ 
 
Idag har jag en hemmadag för jag kunde inte sova i natt pga ryggen. Har halvsovit i soffan hela dagen så det känns mycket bättre och imorgon ska jag jobba igen, men ska försöka sova sittandes i natt för det är i liggande ställning jag kreverar.