30 april 2015

Valborg

Allmänt

 
Hej hej! Idag jobbar jag bara halvdag eftersom det är valborg. Ska passa på att röja lite här hemma och rasta C innan vi ska iväg med shettisen för att ha ponnyridning här på byn vid majbrasan. Det var rätt många år sedan jag sist ens såg en majbrasa så det kanske är dags nu?  
 
Imorse när jag tog ut hästarna snöade det, konstigt nog kändes det lite mysigt faktiskt. Men innerst inne blir jag nog ändå lite leds eftersom att varje gång det snöar känns det som ett litet bakslag mot sommaren. Jag vill så så gärna ha värme, sol och lerfria hagar nu :)

29 april 2015

Fotografering

Häst

 
Classe är en väldigt vacker herre (såklart matte säger det :P, men jag får ofta mycket komplimanger för honom) men han är svår att fånga på bild. Han vill inte titta åt rätt håll och gör han det ser han ut som nedan. Typ världens ledsnaste...

29 april 2015

Bruka

Allmänt

Godmorgon. Så skönt att vara hemma. Det var så roligt att komma hem till mina finingar och städat hus och stall. Ska åka bort oftare tror jag ;) 
 
 
Några inköp från helgen. Korgen är från Bruka och fruktkorgen är från HM Home. 
 
Red C igår och han är FULL av energi. Han var svår att få någon känsla på då han inte hade någon taktfast rytm och var okoncentrerad. Fick dock till någon sorts ridning i slutet då han började lyssna mera. Ikväll blir det enklare galopparbete så han kanske kommer ned på jorden?