28 februari 2017

Snurr på livet

Allmänt

 
Jag slutade ju snusa för nästan fem månader sedan. Det i kombination med ingen ridning på fyra månader har gjort lite för många kilon plus på vågen. Så nu har jag börjat snusa igen. Haha! Men det är värt det 😎
 
Kvällen har bestått utav snöskottning, att få lös Henkes bil från ridbanan (han trodde tydligen att ca 50 cm snö skulle vara piece of cake för audin, med släpvagn, med en viking på, det var det inte), bygga sjukhage, häng med Classe och prepp inför imorgon. Hästtransporten var i januari tre veckor nere på Ultuna en sväng och Agnes föräldrar hade putsat den så himla fin att den såg ut som ny igen när de lämnade tillbaka den att det var lite tufft att lägga in spån och hö därinne. Men efter imorgon lär den se ut som skräp igen så då gör det inget ;) 
 
Nu chill i soffan en stund innan sängen. Jag är jättenervös inför imorgon. Har längtat tills imorgon i flera månader men nu känns det vemodigt, samtidigt som det känns bra att komma vidare, på ett eller annat sätt. Håll en tumme för oss imorgon är ni snälla. 
 

27 februari 2017

Stockholm

Allmänt

Nu är vi hemma igen efter några dagar i Stockholm. Vi kom fram vid halv ett på torsdagsnatten och jag och Henke turades om att köra. Det gick över förväntan faktiskt :) Elsa har redan hunnit bli hela tre månader (alldeles snart) och det är nu en liten människa som man kan sitta och prata och busa med. Godaste ungen 💕 Som tur är är det inte många veckor tills jag får träffa henne igen. Men då i Norrland! 
 
Såklart besökte jag Stockholms hästbutik och Häst och hund huset när vi ändå var ute och promenerade och var en sväng på stan ;) Det blev så roliga inköp som en grimma och ett par boots som Classe kan ha i hagen. Haha, det enda som han använder just nu :P 
 
 

22 februari 2017

Tomt

Allmänt

Ikväll har jag skjutsat katterna till mina föräldrar, eftersom de ska vara där medan vi är borta. Egentligen hade jag gärna haft Kissan hemma tills imorgon så att hon skulle få lite semester från Skrot, men eftersom vi bara har en kattlåda så fick båda åka iväg. Haha pappa kommer att ha så roligt med tre katter och en hund inne i helgen ;) 
 
Men alltså hela huset blev jättetomt utan dem :( 
 
 #kattärbäst 😉