30 oktober 2015

Från andra sidan jorden

Resa

Hej på er, vi har tillslut lyckats knäcka den kinesiska spärren och tagit oss ut på fb, instagram och bloggar. Sådant som annars är spärrat. Vi har det i alla fall bra, vi är i Peking nu men jag längtar hem. Haha som vanligt när jag är borta :P Men maten är inget vidare och jag längtar mest till att få äta en vanlig svensk måltid av korv och makaroner utan pinnar. Sen så längtar jag såklart hem till Kissan och Classe. Men nu har vi bara en dag kvar här och sedan åker vi hem på söndag. 
 
Det har varit jättebra här, men landet är svårt att förstå och det är mycket som är så himla olikt hemma bla den politiska makten som är så stor. Svårt att förstå att det är demokratisk diktatur exempelvis, hur kan två så motsägande ord stå tillsammans? 
 
Nåja, kommer berätta mer om min resa senare. Nu ska vi vila lite innan vi ska ut och käka Peking-anka. 

24 oktober 2015

HEJ DÅ

Allmänt

Nu har jag lämnat djuren (:'() och vi är påväg till Arlanda. 
 

21 oktober 2015

Onsdag

Allmänt Häst

Godmorgon på er! Tycker det blir jobbigare och jobbigare varje morgon att kliva upp ju mörkare det blir. Har börjat kliva upp en halvtimme senare än vanligt för jag orkar verkligen inte.. Sen att vi blir snuvade på att klockan ska ställas om i helgen eftersom vi är i Kina känns ju trist. Annars hade man ju tjänat en timme där :P
 
Ikväll ska C få gå ett pass på banan. Tanken var att Ida ska prova rida honom om hon känner samma sak som jag, att han tar så olika mycket stöd eller om det är mig det sitter i. Sen så hörde jag för några dagar sedan hur han smaskade när han åt hö, något han aldrig brukar göra, så det är dags att kolla upp tänderna på honom också. Men allt sånt där skjuter jag upp tills vi kommit hem igen. Nu är alla fokus på att vi ska bort.
 
Nu när jag vet att C ska stå i 9 dagar blir jag så omotiverad till ridning. Det känns som att jag inte håller igång honom för nånting och att han lika gärna kunnat vila. Vilket såklart inte stämmer. Han måste få gå bla för vi har en liten kagge som han skulle behova förminska lite :P