(null)

(null)
Mycket bebisbilder just nu 😉

I söndags följde jag och bebben med Henke till Östersund för att kolla på/köpa en bil. Vi har ju haft två väldigt fina bilar men nu när vi blir fattiga småbarnsföräldrar så sålde Henke sin bil och köper därför en lite billigare. På vägen dit i af började jag känna mig febrig och mycket riktigt hade jag en begynnande bröstinflammation, IGEN. Alltså andra bröstinflammationen på två veckor... Straffet för att man har en bebis som sover alldeles för bra på nätterna. 
 
Så det var bara och attackamma varannan timme på det onda bröstet. Satt återigen och grät vid amningarna för det gjorde så himla ont. Sen kollade Henke på bilen och jag och bebben tog Volvon hem. Mådde räv så i Hammerdal stannade vi och köpte Ipren och efter bara en liten stund kändes det mycket bättre. Men jag längtade  hem till min pump och värmekudden... Hemma igen hade jag 39 graders feber, och jag som skulle röntgas dagen efter och med feber får man inte det. 
 
Hursomhelst vaknade jag igår feberfri, men fortfarande med ont och alldeles illrött bröst. Ammar alt pumpar varannan timme slaviskt för att få bort det onda. Jag kunde iaf åka på magnetröntgen och det gick bra. Nu är det bara att invänta samtal från läkaren och höra om jag har bäckenförträngning eller inte. 
 
Idag är planen att (förutom alla rutiner med bebben såklart) tömköra Classe. Skruvade på tåbrodden bak (han hade redan traktbrodd runt om) igårkväll för de varnade för 8 cm snö idag och jag vill inte ha en glidande Classe i hagen. Men nu såg jag att de ändrat prognosen till 6 mm snö. Nåja de ska ju hur eller hur på plats någon gång. Han får ha bootsen i hagen just nu så inte lilla olycksfågeln trampar sig. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress