De senaste dagarna har gått i ett. Vi städar och rensar i förråden på övervåningen i vårt hus, vi har haft skadade hästar på besök, getterna har fått ny beteshage, hovis var på genomresa så passade på att få på C nya framskor då han fått såna hovsprickor av sidokapporna, Agnes och Malte har åkt tillbaka till Ramsele, vi har bjudit över folk på middag, Kissan som varit borta i över en vecka har kommit hem och igår kom några vänner förbi och surrade fram till sent på kvällen. 
 
Idag har jag, mamma och syrran rensat ett förråd och packat släpvagnen för att åka till ÅVC imorgon. Sedan har jag roat mig med att flytta C till en ny beteshage och tagit bort den gamla. Vi kommer att gräva jordvärmen i den. Men innan vi drar igång ska vi såklart lämna in en anmälan till kommunens miljökontor. Måste bara få någon i grannkommunen att handlägga det ärendet då det annars är jag som gör det :P 
 
Henke har jour idag så jag ska rida C ikväll efter middagen då det blivit lite svalare ute. Vi fick en del regn i natt vilket var mer än välkommet. Det får gärna komma massa massa mera. Men imorgon när Henke kommit hem igen ska han få putsa ner den nysådda lägdan som efter många om och men äntligen börjat växa lite. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress