28 februari 2017

Snurr på livet

Allmänt

 
Jag slutade ju snusa för nästan fem månader sedan. Det i kombination med ingen ridning på fyra månader har gjort lite för många kilon plus på vågen. Så nu har jag börjat snusa igen. Haha! Men det är värt det 😎
 
Kvällen har bestått utav snöskottning, att få lös Henkes bil från ridbanan (han trodde tydligen att ca 50 cm snö skulle vara piece of cake för audin, med släpvagn, med en viking på, det var det inte), bygga sjukhage, häng med Classe och prepp inför imorgon. Hästtransporten var i januari tre veckor nere på Ultuna en sväng och Agnes föräldrar hade putsat den så himla fin att den såg ut som ny igen när de lämnade tillbaka den att det var lite tufft att lägga in spån och hö därinne. Men efter imorgon lär den se ut som skräp igen så då gör det inget ;) 
 
Nu chill i soffan en stund innan sängen. Jag är jättenervös inför imorgon. Har längtat tills imorgon i flera månader men nu känns det vemodigt, samtidigt som det känns bra att komma vidare, på ett eller annat sätt. Håll en tumme för oss imorgon är ni snälla.