27 december 2016

God fortsättning

Allmänt Häst

Hoppas ni hade en fin julhelg. Jag tycker att den var alldeles för kort jag ;) Men nu är man nöjd på julmat, sötslisk och soffahäng så vardagen är faktiskt välkommen.
 
Jag känner mig överlag omotiverad på det mesta nu när Classe står. Hästlivet är så otroligt viktigt för mig för att jag ska må bra och det är en stor del av den jag är så när jag inte får rida i ordning blir jag superdeppig. Jag är ju i stallet flera timmar om dagen ändå men det är inte samma sak när jag inte rider. Ni vet känslan efter ett bra ridpass? Det kan ju göra vem som helst superlycklig i flera dagar (om inte veckor). Nu går jag mest omkring och är likgiltig... Och även fast det finns andra hästar att rida blir det inte samma sak när det inte är ens egen, där man har sina egna målsättningar, planer och koncept som man kör efter. Det blir inte det där långsiktiga tänket som för mig är asviktigt och motiverande.
 
Nåväl, slutgnällt för idag. Jag får se det positiva i detta istället och det är ju att jag kommer ha massa tid till att åka skidor i vinter :D Seeen är det snart "bara" 2 månader kvar till återbesök för Classe ;)