3 september 2017

Vinbärsgelé

Allmänt

 
Idag står tillverkning av vinbärsgelé på schemat. Det är några år sedan jag gjorde det sist så vi får väl se hur det går. Plockade en liter röda vinbär hos mamma och pappa efter lunch och det fanns en del omoget så håller tummarna på att den vill stelna :) 
 
I morse hoppade jag Classe. Vi hade en enkel linje med tre galoppsprång mellan, ett räcke och tre studs. Vi rullade mest på studsen och han har så himla lätt för att gasa in i den om vägen är lång innan. Förhållningarna satt lite väl långt inne i början, men han skötte sig fint. Han blev trött fort så vi hoppade inte så många språng men oj vad lösgjord han var efteråt :)) Älskar hur bra hästarna kommer igenom kroppen av hoppning! 
 
Donna hade bokat in ett pass markträning med Ida och idag fick vi lära oss att skicka henne mellan tunnor. Donna är smart och lär sig snabbt, problemet är väl bara att hon lär sig fel lika snabbt så man får passa sig. Maggan och Fedra var också med idag och det var ett bra störningsmoment för Donna så hon fick lära sig vad hon skulle hålla fokus på. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress