29 juni 2017

På lastbilen

Häst

 
Nu står den här tjejen på lastbilen och är påväg hit till oss. Hon lastades igårkväll men behövde inte åka länge förrän hon övernattade i Stockholm och så idag åker hon vidare norrut. 
 
Jag är så himla pirrig! För även fast hon var kanonfin och allt kändes bra på provridningen, tänk om hon blir helt annorlunda här? Men det märker vi och det är ingen mening att hetsa upp sig för det just nu. 
 
Jag gjorde klart hennes hage igårkväll och packade släpet. Vi ska köpa foder till henne idag. Eftersom hon äter helt annat än Classe så ska jag köpa några säckar av det hon brukar äta hos sina förra ägare så inte allt behöver bli nytt för henne :) 
 
Classe då? Han har bara bjudit på fina ritter efter betet. Hur kul? Känslan är kanonbra, även fast han (vi) igår kändes ganska ojämn till en början redde vi ut det hela. Kanske han känner av att en konkurrent är på ingång så då bjuder han till lite extra ;) Han är dock väldigt fet just nu och han måste dra ihop sig ordentligt så att han inte går sönder av den anledningen..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress