28 augusti 2016

Hallstaberget

Allmänt Häst

I fredags åkte vi med vänner ned till Sollefteå för att gå på spa och bo på hotell. Vi var i spat i tre(!) timmar, drack gott och åt därefter god middag. Igår tog vi sovmorgon och åt långfrukost innan vi åkte hemåt igen. Så himla härligt med ett kort break hemifrån. Har aldrig varit på Hallstaberget tidigare men vill gärna åka dit igen. Schysst spa, fint hotell och bra mat :) 
 
Igårkväll red jag ut och galoppjobbade C efter grusvägen (helt kanon efter att det regnat så mycket) och han var kanonfin. Lite het men la energin på jobbet så det ska han ha cred för. Idag trimmade vi på banan och även idag var han duktig. Försöker verkligen få in ridningen att få honom alert och aktivera bakbenen i alla gångarter och kör korta sekvenser arbete med pauser emellan. Det behöver vi båda för att orka just nu för min ridkondis är verkligen i botten. 
 
Hoppade föresten för Agnes tidigare i veckan och även då kändes han superbra. Haha man kan nästan tro att vi är i ett flow. Men dagen efter vi red för Agnes hade vi ett riktigt skitpass så det är inte helt fläckfritt för oss ;) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress